Buy Diazepam Xanax PITANJE: https://www.starcouriernews.com/2023/03/vkrxvvbd2 Es-selamu ‘alejke ve rahmetullahi ve berekatuhu. https://www.omgphotobooth.com.au/vo430jr9hx Želim da pitam u vezi posljednjeg odgovora, odricanje od svog prezimena i uzimanje drugog. Naime, ja se prezivam… (spomenuto srpsko prezime), ali imao sam u planu da ga nekad promenim u neko muslimansko, bošnjačko, ne da bih se pripisao drugoj porodici, već samo da bih odstranio od svog imena to srpsko, pravoslavno prezime koje ima i ružan koren i značenje, pa da li je u konkretno mom slučaju dozvoljeno promeniti prezime iz razloga kojeg sam naveo?

https://techzinglive.com/page/1871/3k5yxdnw

ODGOVOR: We ‘alejkumus-Selam we rahmetullahi we berekatuh.

https://homanathome.com/2023/03/n2sczm5wrbx

https://urbandesign4health.com/a0zv1gs Postoji razlika u: Buy Genuine Diazepam 1) promjeni imena: https://houstonjunkcar.com/39wonmyj a) iz neislamskog u islamsko, ili https://thecriticalreel.com/5ykcs8gs8 b) iz imena nekog lošeg i ružnog značenja, pa makar bilo i arapsko, u ime koje ima lijepo znacenje i 2) promjeni prezimena.

PRVO je (promjena ličnog imena) nesumnjivo dozvoljeno. https://thewonderlist.net/2gii7wm4 Ako je u pitanju 1a (promjena imena iz neislamskog u islamsko), to je dozvoljeno i preporučeno, a ako je u pitanju 1b (mijenjanje imena ružnog značenja u ime lijepog značenja), to je preporučeno ili još prije i obavezno.

https://thewonderlist.net/qpv6q86d

https://www.starcouriernews.com/2023/03/dcj5buey DRUGO (promjena prezimena) je u osnovi zabranjeno, jer podrazumijeva odricanje od svog roda i porijekla, kako sam objasnio u odgovoru koji ti je poznat. Buy 10000 Valium Međutim, kada je u pitanju mijenjanje prezimena koje ima ružno, griješno značenje, onda je, inša’Allah, sasvim dozvoljeno promijeniti ga, iz istog razloga iz kojeg se mijenja i ime. Dakle, nije ni cilj ni namjera odreći se svog porijekla, već da jednostavno čovjek u svom cijelom imenu (a koje se sastoji od imena i prezimena) ne bi imao nešto što je neislamsko, što je griješno, što je nevjerničko, a svjesni smo da ljudi jedni druge često prozivaju, oslovljavaju ili u odsustvu spominju po prezimenu. https://houstonjunkcar.com/m8aie154c Primjeri prezimena koje je muslimanu dozvoljeno i potrebno promijeniti, ukloniti (prezimena koja postoje) bili bi: Krstić, Krstajić, Bogojević, Bogićević, Božanovic, Božinovic, Božić, Popović, Kaluđerović,… ili slična mnogobrojna prezimena koja postoje ili će nastati a podsjećaju na elemente iz nevjerničkih religija, na širk, tagutijjet, okultizam i magiju, grijeh, nepokornost, oholost… Takva prezimena je potrebno promijeniti, a smatram da i tvoje prezime spada u spomenutu kategoriju. https://www.urbanearthworm.org/2023/03/21/72apts3ls2y Međutim, i tada se (da se čovjek ne bi pripisao porijeklu kome ne pripada) treba potruditi pa odabrati prezime koje ili ne postoji ili ne postoji u tom kraju.

https://www.lacuisinecestsimple.com/2023/03/j3f03maf57.html

A Allah najbolje zna.

Buy Diazepam Online Review

Buy Diazepam Online Odgovorio: Ebu Ahmed.